Spyro Reignited Trilogy

Spyro is terug van weggeweest!

Spyro is helemaal terug van weggeweest en we zullen het weten ook! De originele Spyro-games zijn nu te spelen in schitterend, helder HD, en ook nog eens in de 4K-resolutie. De drie Spyro-spellen maken een comeback als “Spyro Reignited Trilogy” je kan weer helemaal alle avonturen van Spyro gaan beleven, t.w. Spyro the Dragon, Spyro 2: Ripto’s Rage en Spyro 3: Year of the Dragon. Je kan weer van allerlei rijken gaan ontdekken, vurige characters opnieuw gaan ontmoeten en dus alle avonturen van het draakje Spyro gaan herbeleven in fabelachtige HD-graphics.

Deze game komt op 13 november 2018 uit voor de PlayStation 4 en Xbox 

Spyro The Dragon

De Drakenrijken gaan gebukt onder de kwade magie van Gnasty Gnorc, en het is aan Spyro The Dragon om deze kwade magie op te heffen en het rijk te redden van de ondergang. Gnorc heeft draken gevangen in ondoordringbaar kristal en daarnaast heeft hij ook nog eens een leger Gnorcs grootgebracht om de rijken nog meer te kunnen onderdrukken. Samen met je trouwe vriend, de libel Sparx, is Spyro de enige die de gevangen draken kan bevrijden. Je moet Spyro leiden door Drakenrijken, je moet de meest-kleurrijke vijanden overwinnen met je vurige adem en onderweg los je ook nog eens talrijke puzzels op.

Spyro 2: Ripto’s Rage!

Spyro is naar het mysterieuze land Avalar gebracht om daar de evil tovenaar Ripto te verslaan. Deze tovenaar heeft chaos gebracht in Avalars Werelden. Elke Wereld wordt in de greep gehouden van Ripto en zijn trouwe volgelingen. Het is aan Spyro om al zijn vijanden te verslaan en uiteindelijk vrede te brengen in de Rijken van Avalar. Met zijn vlammen, supershots en kopstoten baant Spyro zich een weg door zijn tegenstanders. Onderweg ga je unieke uitdagingen aan, die allemaal leiden naar jouw overwinning in
Spyro 2: Ripto’s Rage!

Spyro 3: Year of the Dragon

De Drakenrijken zijn het Jaar van de Draak aan het vieren, en op dat moment verschijnt er een mysterieus, kwaadaardig figuur dat alle drakeneieren steelt. In de ban van een evil tovenares, bewaakt nu een leger van boze minions de eieren in de Vergeten Rijken. Samen met nieuwe vrienden en oude bekenden gaat Spyro op zoek naar de gekidnapte eieren. Om ze terug te krijgen moet je een leger van Rhynocs verslaan en ook de kwade tovenares stoppen. Ontdek mysterieuze rijken en ga spannende uitdagingen aan in dit derde Spyro-avontuur.

Bron: Spyro The Dragon