PC Games

Op Gamecards Direct vind je een enorm aanbod aan PC games. Tevens kun je bij GameCards Direct je timecards bestellen. Een creditcard om je speelduur te verlengen is niet meer nodig, dankzij de handige prepaid kaarten van o.a. World of Warcraft kun je deze makkelijk online kopen met bijvoorbeeld iDeal. Gamecards Direct is de snelste en een van de goedkoopste gamecard leveranciers van de Benelux. Ruim duizend reacties in ons gastenboek bewijzen dat.

BANDAI NAMCO Entertainment

Naruto to Boruto Shinobi Striker

€ 49,99

Tekken 7

€ 49,99

Project CARS 2

€ 59,99

Little Nightmares Complete Edition

€ 29,99

Ni no Kuni II: Revenant Kingdom

€ 59,99

Dragon Ball FighterZ

€ 59,99

NARUTO SHIPPUDEN Ultimate Ninja STORM 4

€ 29,99

Dark Souls III

€ 59,99

Dark Souls Remastered

€ 39,99

Dragon Ball Xenoverse 2

€ 49,99

Bethesda Softworks

Prey Digital Deluxe Edition

€ 39,99

Dishonored 2

€ 39,99

Dishonored: Death of the Outsider - Deluxe Bundle

€ 59,99

Fallout 4

€ 29,99

Fallout 4: Game of the Year Edition

€ 59,99

The Elder Scrolls IV: Oblivion® GOTY Edition Deluxe

€ 19,99

The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition

€ 39,99

The Evil Within

€ 19,99

Wolfenstein II: The New Colossus

€ 59,99

Konami Digital Entertainment

Metal Gear Survive

€ 39,99

Pro Evolution Soccer 2019

€ 49,99

Zone of the Enders - The 2nd Runner - M∀RS

€ 29,99

Facebook

Facebook Gift Card 10 euro

geldig in NL

€ 10,00

Facebook Gift Card 20 euro

geldig in NL

€ 20,00

Wat is Facebook? 

Facebook is een gratis online social media platform dat in 2004 in de Verenigde Staten is opgericht. Hedendaags wordt Facebook dagelijks door miljoenen mensen wereldwijd gebruikt. Op Facebook kun je een persoonlijk profiel aanmaken en kun je je eigen netwerk opbouwen door o.a. vrienden, familie, collega's en kennissen uit te nodigen om bevriend met je te worden op Facebook. Op Facebook kun je (privé) berichten delen, statussen plaatsen, foto’s en video's uploaden en delen, spelletjes spelen en nog veel meer…

Wat is een Facebook Gift Card?

Met een Facebook Gift Card kun je tegoed toevoegen aan je Facebook account. Met het tegoed kun je vervolgens items, spelletjes en apps kopen in het Facebook App Center. 
Het Facebook App Center kun je terugvinden in het linker menu van je Facebook startpagina. Klik onder ‘Apps’ op ‘Games’ om naar het App Center te gaan. 

Schaf nieuwe ‘cash’ aan voor Farmville, koop ‘Candies’ voor Candy Crush of koop ‘Diamonds’ of ‘Trophies’ voor Angry Birds. Koop een Facebook Gift Card, waardeer je Facebook tegoed op en je kunt direct aan de slag!

Hoe kan ik mijn Facebook tegoed opwaarderen?

Je kunt je Facebook tegoed opwaarderen met een Facebook Gift Card, dit doe je als volgt: 

 • Ga naar www.facebook.com/giftcards/redeem.
 • Log in en vul vervolgens de activeringscode in die je op de achterkant van de Facebook Gift Card terug kunt vinden.
 • Kies vervolgens voor de munteenheid Euro en je Facebook saldo wordt direct opgewaardeerd!

Hoe kan ik een Facebook Gift Card kopen?

Een Facebook Gift Card kun je snel en veilig bestellen bij Gamecardsdirect! Volg hiervoor onderstaande stappen:

 • Voeg de Facebook Gift Card toe aan het winkelwagentje;
 • Vul daarna je persoonlijke gegevens in;
 • Reken de bestelling vervolgens af met één van de vele betaalmethodes;
 • De code wordt binnen 30 seconden per e-mail naar je toegestuurd!

League of legends

Kies uw land:

League of Legends 10 euro

Geldig in EU West and EU Scandinavia and East

€ 10,00

League of Legends 20 euro

Geldig in EU West and EU Scandinavia and East

€ 20,00

League of Legends 10 dollar

voor Amerikaanse accounts

€ 10,00

League of Legends 25 dollar

voor Amerikaanse accounts

€ 25,00

League of Legends 50 dollar

voor Amerikaanse accounts

€ 50,00

Wat is League of Legends voor spel?

League of Legends (LoL) is een online game die ontzettend populair is onder gamers wereldwijd! LoL valt onder de multiplayer online battle arena (MOBA) games. Het spel kan alleen maar online gespeeld worden.

Het spel wordt door twee teams gespeeld. Ieder team bestaat uit hooguit 5 spelers. Elk team heeft een ‘Nexus’ in zijn bezit. Het doel van het andere team is om de Nexus van het andere team kapot te maken. Lukt dat? Dan wint jouw team!

Tijdens het spelen kun je met jouw speler goud bij elkaar sprokkelen. Gold kun je eveneens verdienen door te farmen. De goudstukken kun je vervolgens gebruiken om items te kopen die jouw speler versterken zoals swords.

Wat zijn League of Legends gift cards?

League of Legends gift cards kunnen gebruikt worden om in-game Riot Points te kopen. Riot Points (RP) is een van de primaire valuta die wordt gebruikt om League of Legends-content te ontgrendelen, de tweede is Blue Essence. Riot Points worden gekocht echt geld of gift cards en worden alleen gebruikt in de Riot Store. Riot Points kunnen niet worden gebruikt om rechtstreeks invloed op de gameplay te hebben.

Welke League of Legends gift cards zijn er verkrijgbaar?

Bij Gamecardsdirect kun je 2 verschillende waardes EU gift cards kopen welke je kunt omzetten naar Riot Points, tevens verkopen wij ook Amerikaanse LoL gift cards. Hieronder een overzicht van de kaarten die wij verkopen:

 • League of Legends gift card t.w.v. 10 euro = 1580 Riot Points
 • League of Legends gift card t.w.v. 20 euro = 3250 Riot Points
 • League of Legends gift card t.w.v. 10 USD = 1380 Riot Points
 • League of Legends gift card t.w.v. 25 USD = 3500 Riot Points
 • League of Legends gift card t.w.v. 50 USD = 7200 Riot Points

 

Hoe kan ik mijn League of Legends gift card verzilveren?

Het verzilveren van je League of Legends gift card gaat als volgt:

 • Ga naar de LoL-client en open deze door erop te klikken. Indien je nog geen League of Legends account hebt, maak dan een EU account aan op: singup.leagueoflegends.com of een US account aan op: signup.na.leagueoflegends.com;
 • Klik daarna op de Store knop en klik vervolgens op de Purchase RP-button.
 • Kies vervolgens de optie ‘Prepaids Cards’ en voer de prepaid code in.
 • Klik daarna op ‘Submit’ en de 20 euro gift card wordt gelijk als 3250 Riot-Punten op je LoL account bijgeschreven. 

Blizzard Gift Cards

Battle.net Gift Card 20 euro

geldig in EU

€ 20,00

Hearthstone Gift Card 20 euro

geldig in EU

€ 20,00

Wat is Blizzard Entertainment?

Blizzard Entertainment is een AAA-gametitel developer en publisher. Nadat deze gamegigant in 1994 het label Blizzard Entertainment had opgericht werd dit bedrijf al snel één van de meest-gerespecteerde bedrijven in de videogame-industrie. Door de focus te leggen op games met een hele hoge entertainmentwaarde heeft dit bedrijf zich werkelijk onsterfelijk gemaakt en brengt dit bedrijf hoogwaardige games met enorm veel succes naar de moderne console- en PC-markt.

Wat is Battle.net?

Battle.net is een online platform voor gaming, social networking, digitale distributie van games en aanverwanten, maar ook voor digitaal rechtenmanagement. Dit platform is ontwikkeld door het bedrijf Blizzard Entertainment. Battle.net is gelanceerd in 1996 gelijktijdig met de eerste Diablo game. Dit digitale platform zat gelijk ingesloten bij de game en zat niet op een extern platform, wat in die tijd ongebruikelijk en revolutionair was. De combinatie van online platform en game bleek immens populair.

Wat is Hearthstone?

Hearthstone is één van de games die is ontwikkeld door Blizzard Entertainment. Deze publisher is niet alleen bekend geworden  door de game Hearthstone, maar dit bedrijf is ook verantwoordelijk geweest voor games, zoals World of Warcraft, Starcraft, Overwatch en de Diablo-franchise.

De naam “Hearthstone: Heroes of Warcraft” wordt vaak verkort tot simpelweg “Hearthstone”. Hearthstone is een online-trading game met in de hoofdrol de characters en voorwerpen uit de World of Warcraft franchise. Deze game kan gratis worden gespeeld, maar je kan er nog meer uithalen door te kiezen voor de betaalde functies, deze kan je aanschaffen met een Hearthstone Card van Blizzard.

Hearthstone speel je met tenminste twee spelers en het is ook goed om te weten dat iedere speler begint met dertig levens. Het is de bedoeling om je tegenstander met behulp van het strategisch spelen met kaarten te verslaan. Elke kaart heeft een specifieke eigenschap en door deze kaarten strategisch in te zetten, bijvoorbeeld door ze te combineren, kan je jouw tegenstander op de knieën dwingen. Je kan o.a. gebruikmaken van spreuken, items en wapens.

Wat is een Battle.net kaart van de game Hearthstone?

Met een Battle.net-Kaart van Hearthstone kan je het saldo van je Battle.net-account opwaarderen. Na het voltooien van de betaling van jouw order krijg je gelijk jouw aangekochte prepaidcode per e-mail. Met de code kan je vervolgens jouw Battle.net-account met een bedrag opwaarderen.

Welke voordelen heb je met een Battle.net kaart voor Hearthstone?

De voordelen die je hebt met een speciale Hearthstone-kaart van Battle.net is dat je je kaarten kan uitbreiden in de game. Je krijgt sowieso een basisdeck aan kaarten, deze kaarten krijg je door steeds beter te worden met bepaalde Champions. Dit principe kost geen geld. Er zijn ook kaarten die je alleen kan krijgen door ervoor te betalen, dit zijn dus uitbreidingen op jouw basisdeck. Je speelt hier arenaspellen voor en zo kan je boosterpacks verdienen, maar je kan ook tegoed aanschaffen bij Gamecardsdirect om zo boosterpacks te kunnen kopen. Soms wil je gewoon meteen goed de arena betreden en hiervoor kan je het beste boosterpacks gebruiken. Je kan ook cards gaan draften, dit doe je door “dust” te vergaren; je kan in-game kaarten verkopen en weer andere kaarten maken, je kan hier dust voor gebruiken.

Je kan met een Hearthstone kaart van Battle.net verschillende boosterpacks aanschaffen, en al deze packs hebben een eigen categorie: Classic, Gnomes vs. Goblins  en Grand Tournament Cards. Ieder boosterpack bevat vijf kaarten met verschillende waardes, van doorsnee tot zeldzaam, maar deze bevatten ook legendarische kaarten en epische cards. Daarnaast kan het zijn dat er een gouden card zit in een boosterpack.

Welke account heb je nodig voor een Hearthstone Battle.net-card?

Om deze cards te kunnen verzilveren heb je een Battle.net-account nodig.

Welke varianten verkopen we van de Battle.net Card - Hearthstone Card en de Blizzard Card?

Van de Battle.net Hearthstone Cards verkopen we de 20 euro variant en van de Blizzard Cards verkopen we eveneens een 20 euro variant.

Wat kan je zoal met een Blizzard Card?

Met een Blizzard Card kan je Blizzard games aanschaffen, zoals World of Warcraft, Overwatch, Starcraft, Hearthstone of Diablo. Je kan jouw Blizzard-tegoed ook gebruiken om abonnementen af te sluiten van Blizzard games, je kan in-game content kopen, maar je kan ook services aanschaffen.

Hoe kan je een Blizzard / Battle.net game card kopen bij Gamecardsdirect?

Een Blizzard / Battle.net kopen bij Gamecardsdirect is heel makkelijk, maar vooral heel veilig. Het gaat als volgt:

 • Leg de Battle.net Hearthstone Card en/of de Blizzard kaart in je winkelmandje.
 • Vul enkele gegevens in op de daarvoor bestemde balkjes.
 • Betaal met één van de vele betaalopties in onze webwinkel.
 • Krijg meteen jouw code per e-mail toegezonden.

RuneScape

Kies uw land:

RuneScape Giftcard €7,50

BEZORGD PER E-MAIL

€ 7,50

RuneScape Giftcard €20

BEZORGD PER E-MAIL

€ 20,00

RuneScape 10 USD

Voor USA accounts

€ 10,00

RuneScape 25 dollar

voor Amerikaanse accounts!

€ 25,00

Wanneer werd RuneScape geïntroduceerd aan de wereld van videogames?

Het jaar waarin deze game geïntroduceerd werd was in 2001, op 4 januari 2001 om heel precies te zijn. Sinds 1998, toen er een heel vereenvoudigde versie van deze game op de markt kwam, heeft deze MMORPG een ware transformatie ondergaan. De gameplay en de graphics hebben de grootste veranderingen ondergaan in de jaren dat RuneScape al bestaat.

MMORPG is een bepaald type games, maar waar staat deze afkorting voor?

De afkorting MMORPG staat voor “Massive Multiplayer Online Role-Playing Game”. Het betreft dus een game die massaal gespeeld kan worden via het internet en waar role-playing elements heel belangrijk in zijn; denk bij deze elementen aan skills, gears en combat.

Door welke publisher is RuneScape bedacht en ontwikkeld?

De publisher van de RuneScape-franchise is het bedrijf Jagex Ltd. Als we alle info die we de laatste tijd hebben binnengekregen moeten geloven dan is deze MMORPG nog lang niet aan zijn einde toe, maar komen er nog veel updates van deze game, inclusief een mobiele versie die je kan syncen met je desktopversie van deze uitzonderlijke game.

Wat is het verhaal van de MMORPG RuneScape?

Het verhaal van RuneScape speelt zich af op de planeet Gielinor, een planeet die door de Elder Gods is gemaakt, en waar goden, monsters en magische krachten de dienst uitmaken. Het is aan jou om deze wereld naar jouw hand te zetten en vijandigheid en rebellie te vermijden. Dit zal je vooral gaan doen door samen te werken met de leden van een van de grootste gaming communities van de online gamingwereld.

Hoe ziet de gameplay van RuneScape eruit?

De gameplay van deze game was en is nog steeds intuïtief en vooral heel innovatief, want je kan jouw succes bepalen door met andere gamers te communiceren, maar ook door te ruilen en gezamenlijk gevechten aan te gaan. Kortom, dit spel is écht een game waarbij je moet samenwerken om successen te kunnen boeken. Dit principe maakt deze game een ware social game waarbij samen strategisch denken kan leiden tot groot succes.

Wat zijn de belangrijkste zaken in het universum van RuneScape?

Naast dat interactie heel belangrijk is in dit spel, is het ook zo dat je in RuneScape moet werken aan je skills, gear en combat. Dit zijn ook echt elementen die bij een MMORPG horen.

Wat is het voordeel van het gebruik van RuneScape Cards?

Door gebruik te maken van de in-game credits die je bij Gamecardsdirect kan kopen kan je gebruik gaan maken van heel veel voordelen. Koop wapens, obligaties en koopwaar die je kan verhandelen en verdiep zo jouw RuneScape-ervaring. Met dit type kaarten kan je ook jouw abonnement op de game verlengen of een nieuwe abonnement kopen. Kortom, als je jouw kaarten bij ons koopt kan je meer uit deze game halen dan je ooit voor mogelijk had gehouden. Word onderdeel van een gaming community van 11,2 miljoen gamers en overwin het kwaad.

Welke kaarten van RuneScape verkopen we in de webshop van Gamecardsdirect?

In onze webwinkel kan je twee type kaarten aanschaffen van deze videogame, namelijk de 7,50 euro  en de 20 euro versie. Kies het bedrag dat jij graag wilt aanschaffen en begin gelijk met in-game extra’s te kopen!

Hoe kan je een RuneScape Card kopen bij Gamecardsdirect?

Het kopen van een Card is heel makkelijk, snel en veilig bij Gamecardsdirect. Ga naar het RuneScape-bedrag dat je wilt kopen en leg deze in je winkelmandje. Vul enkele gegevens in. Betaal voor jouw order en binnen no-time zit jouw bestelling in je mailbox. Zo makkelijk kan het zijn bij Gamecardsdirect!

EA Origin

Kies uw land:

EA Origin Kaart 15 euro

voor Nederlandse accounts!

€ 15,00

EA Origin kaart 30 euro

voor Nederlandse accounts!

€ 30,00

EA Origin kaart 15 euro - Belgie

voor Belgische accounts!

€ 15,00

EA Origin kaart 30 euro - Belgie

voor Belgische accounts!

€ 30,00

EA Origin kaart 15 euro - Duitsland

voor Duitse accounts!

€ 15,00

EA Origin kaart 30 euro - Duitsland

voor Duitse accounts!

€ 30,00

Wat is EA Origin Access?

Een EA Origin Access is wat je zou kunnen betitelen als een “PC-game abonnement”. Wanneer je lid bent van deze dienst dan krijg je toegang tot The Vault; dit is een groeiend aantal PC-games dat je kunt downloaden en onbeperkt kunt gaan spelen. Je kan geheel nieuwe EA-games ook nog eens kosteloos uitproberen voordat ze daadwerkelijk gereleaset worden. Je krijgt ook automatisch 10% korting op alle games in de Origin Webshop. De korting geldt voor volledige games, reserveringen en DLC’s.

Wat is The Vault?

The Vault is een groeiend aantal PC-games van EA. Met een abonnement bij EA Origin Access krijg je toegang tot deze games. Het betreft hier de volledige versie van de games. Er worden ook steeds meer games aan dit assortiment toegevoegd. Je kunt alle Vault-games hier bekijken.

Komen er ook PC-games van derden terecht in The Vault?

Ja, er komen ook in beperkte oplagen PC-games van derden in The Vault terecht, en ook deze games zijn groeiend bij EA Origin Access.

Wat zijn Play First-proefversies?

Play First-proefversies zijn games van EA die binnenkort verschijnen, maar nog niet voor het grote publiek te spelen zijn. Jij kan dus de eerste zijn die bepaalde games speelt. Hoe cool is dat?!

Welke type games kan je spelen op EA Origin Access?

 • Proefversies: deze zijn beschikbaar voor alle Origin-spelers, ook als geen Origin Access lid bent.
 • Demo’s: op zichzelf staande gamedelen om gamers een voorproefje te geven.
 • Play First-proefversies: de complete game die je tijdelijk kan spelen voordat deze game officieel gereleaset wordt. Deze categorie is alleen toegankelijk voor EA Origin Access leden.

Blijven bij Play First-proefversies mijn saves bewaard?

Ook in de Play First-proefversies blijft jouw progressie bewaard, dus daar hoef je je geen zorgen om te maken. Wanneer je dan de full-game aanschaft dan kan je verdergaan waar je gebleven was, zo gaat er geen waardevolle game-time verloren.

Waar krijg ik korting op als ik lid ben van EA Origin Access?

Je krijgt 10% korting op jouw aankopen op het Origin gaming-platform, ook op releases en reserveringen, maar ook op uitbreidingen, bundels, en nog veel meer. Je moet hiertoe wel je aankopen doen in de EA Origin Store.

Kunnen Origin Access games gespeeld worden op de PC en de Mac?

Je kan EA Origin Access games alleen spelen op jouw PC. Hetzelfde geldt overigens voor Vault-games en Play First-proefversies.

Heb ik altijd internet nodig om te kunnen spelen op EA Origin Access?

Voor Play First-versies van de PC-games op EA Origin Access heb je altijd een internetverbinding nodig. Bepaalde Vault-games kan je wel offline spelen, maar je moet dan af en toe verbinding maken met het internet om aan te geven dat je lid bent van Origin.

Hoe kan ik me inschrijven voor Origin Access?

Het inschrijven bij Origin Access is heel simpel. Eerst moet je je inschrijven, dit kun je hier doen. Vervolgens volg je de instructies op het scherm en daarna kun je gelijk aan de slag met EA Origin Access.

Gamecardsdirect verkoopt Nederlandse, Belgische en Duitse EA Origin Access Cards; verschilt het game-aanbod per land?

Ja, het aanbod van de games verschilt per land, dit hangt samen met de regelgeving in verschillende landen over welke games er verkocht en aangeboden mogen worden. Het aanbod in The Vault varieert per land.

Hoe wissel ik een EA Origin Access code in?

De manier waarop je het snelst en het makkelijkst jouw code kan gaan gebruiken om jouw eWallet op te laden bij EA Origin Access is als volgt, klik hier voor meer uitleg.

Welke varianten van de EA Origin Access-kaarten verkoopt Gamecardsdirect?

We hebben verschillende waardes van de Origin Access-kaarten voor verschillende landen, hieronder kan je zien welke varianten wij verkopen:

Kies welke kaart het beste past bij het bedrag dat jij wilt gaan spenderen aan games of een abonnement van EA. Een Duits account is niet te combineren met een Nederlandse kaartcode, let hier dus goed op wanneer je dit type kaarten aanschaft. Dit geldt ook voor andere landen; je moet de kaart kopen van het land waarop jij jouw EA Origin-account hebt staan.

Hoe koop je een EA Origin Access Card bij Gamecardsdirect?

Een EA Origin Access kaart kopen is heel makkelijk, snel en veilig in onze webshop. Het gaat als volgt:

 • Ga naar de kaart die jij graag aan wilt schaffen en plaats deze in je winkelmandje.
 • Vul enkele gegevens in en geef akkoord op de verkoopvoorwaarden.
 • Betaal met één van de vele betaalopties die wij aanbieden.
 • Ontvang jouw order meteen per e-mail.

 

Minecraft Gift Cards

Minecraft Gift Card

Voor EU accounts

€ 23,95

Wat is Minecraft?

Inmiddels is Minecraft écht uitgegroeid tot een fenomeen, want op alle mogelijke gamingplatformen kan je wel een versie van een Minecraft-game spelen. Creëer je geheel eigen wereld waarin je je niet laat beperken door je eigen verbeelding. Verken, bouw, maar verover ook jouw wereld alleen of samen met je vrienden. Het principe van de Minecraft-games is vrij simpel, maar heel verslavend. Maak voorwerpen en ontwerp gigantische bouwwerken. Je kan ook samen met je vrienden spelen in de online multiplayerversies van deze succesgame.

Wat is een Minecraft Card?

Door het gebruik van deze kaart kan je de game “Minecraft” downloaden via je Mojang-account. Je moet dit account dus wel eerst aanmaken en dat kan via de volgende website https://minecraft.net/en-us/store/minecraft/#register.

Welke varianten van dit type Minecraft-kaarten verkopen wij?

We verkopen in onze webshop één versie van de Minecraft Cards, en dat is de Minecraft-kaart met een totaalwaarde van 20 euro.

Hoe kan je jouw Minecraft-kaart inwisselen?

De manier waarop je je Minecraft-kaart kan inwisselen is als volgt:

 • Maak als je nog geen Mojang-account hebt een account aan via de link hierboven.
 • Bevestig je nieuwe account via de e-mail die je zal ontvangen op het opgegeven e-mailadres.
 • Kies op de Minecraft-website de optie “redeem card/code”.
 • Kies, als je een nieuwe gebruiker bent, jouw gebruikersnaam.
 • Download de game Mincecraft.

Hoe kan je bij Gamecardsdirect een Minecraft-kaart kopen?

Je bestelt in onze webshop een Minecraft Card op onderstaande manier:

 • Leg de Minecraft-kaart in je digitale winkelwagentje.
 • Vul enkele gegevens in en ga akkoord met de aankoopvoorwaarden.
 • Betaal voor jouw order.
 • Ontvang jouw digitale code meteen per e-mail.

Welke betaalmethodes kan je gebruiken bij Gamecardsdirect?

De betaalmethoden die je kan gebruiken bij Gamecardsdirect zijn: iDeal, PayPal, Sofort Banking, Overboeking, Bancontact/Mister Cash, Giropay, Paysafe, per telefoon, Mastercard, Maestro, Belfius en KBC/CBC.

Op welke momenten kan je een Minecraft-card kopen?

Je kan bij Gamecardsdirect 24/7 kopen, want het betreft hier een online-shop. We zijn er altijd voor je. Je kan dus kopen wanneer je wilt.

Steam Gift Cards

Kies uw land:

Steam Gift Card 5 euro

30 sec. levertijd!

Steam Gift Card 10 euro

30 sec. levertijd!

€ 10,00

Steam Gift Card 20 euro

Geldig in EU

€ 20,00

Steam Gift Card 50 euro

30 sec. levertijd!

€ 50,00

Steam Gift Card 60 euro

30 sec. levertijd!

€ 60,00

Steam Gift Card 100 euro

30 sec. levertijd!

€ 100,00

Steam Gift Card 5 dollar

Voor USA accounts

€ 5,00

Steam Gift Card 10 dollar

Voor USA accounts

€ 10,00

Steam Gift Card 20 dollar

Voor USA accounts

€ 20,00

Steam Gift Card 50 dollar

Voor USA accounts

€ 50,00

Steam Gift Card 60 dollar

Voor USA accounts

Steam Gift Card 100 dollar

Voor USA accounts

€ 100,00

Wat is Steam?

Steam is het online platform waar gamers wereldwijd de nieuwste, maar ook oudere computergames, kunnen kopen. Dit platform werd in 2003 door Valve Software, het bedrijf achter de legendarische game Half-Life, ontwikkeld. Eigenlijk werd het platform voor distributie opgericht om updates en extra content voor de game Counter-Strike beter behapbaar te maken, maar sindsdien is dit platform enorm gegroeid. Dit Steam-platform heeft meer dan honderd miljoen gebruikers op wereldniveau, en er kunnen inmiddels om en nabij 7.000 games op worden aangeschaft.

Wat zijn de voordelen van lid worden van Steam?

De voordelen van het lid worden van Steam zijn talrijk, we noemen hier enkele: via de online community van Steam kan je de benodigde software gratis installeren. Nadat je de software hebt geïnstalleerd kan je een gratis account aanmaken. Via het account kan je vervolgens online aankopen doen in de Steam Store en je kan ook nog eens profiteren van de vele voordelen die dit online platform te bieden heeft, zoals speciale kortingen en game-gerelateerde nieuwsitems.

Wat zijn Steam Gift Cards?

Steam Gift Cards zijn prepaidkaarten waarmee je binnen een handomdraai het saldo van je account met een zeker bedrag kan opwaarderen. Je account heeft ook een eWallet en deze kan je (aan)vullen met een bepaald bedrag door het gebruik van een Steam Card.

Welke waardes van Steam Cards worden er verkocht in de webshop van Gamecardsdirect?

We verkopen verschillende waardes van dit type kaarten, van twee verschillende werelddelen, t.w. Europa en de Verenigde Staten.

 • Van de Europese Steam Cards verkopen we de volgende varianten: 5, 10205060 en 100 euro;
 • Van de Amerikaanse Steam Gift Cards verkopen we de volgende varianten: 5, 10, 20, 25, 50, 60 en 100 dollar.

Let goed op welk type account je hebt bij Steam, want een Amerikaanse kaart is niet te combineren met een Europees account. Koop dus altijd de Gift Card van het land waarin jij jouw account hebt staan.

Hoe kan je een Steam Card in onze webwinkel kopen?

Steam Cards kan je makkelijk, snel en vooral veilig kopen in de webshop van Gamecardsdirect. Het kopen gaat als volgt:

 • Selecteer van welk werelddeel jij een Steam Card nodig hebt en kies vervolgens het bedrag waarmee je jouw account wilt opwaarderen;
 • Leg de producten in het digitale winkelmandje;
 • Vul enkele gegevens in;
 • Kies jouw betaalmethode;
 • Je ontvangt jouw code na enkele ogenblikken per e-mail.

 

Met welke betaalmiddelen kan je betalen voor jouw EU of VS Steam Card?

Je kan betalen met een veelvoud aan verschillende betaalopties in onze webshop, variërend van per telefoon tot betalen via overboeking.

Wanneer kan je bij ons een Steam card van dit type aanschaffen?

Onze webshop is 24/7 geopend, dus je kan dag en nacht bij ons terecht om jouw favoriete gamecard aan te schaffen. Kies de card die bij jou past en game on!

Windows Gift Card

Windows Gift Card €5,-

30 sec. levertijd!

€ 5,00

Windows Gift Card €10,-

30 sec. levertijd!

€ 9,89

Windows Gift Card €15,-

30 sec. levertijd!

€ 15,00

Windows Gift Card €20,-

30 sec. levertijd!

€ 20,00

Windows Gift Card €25,-

30 sec. levertijd!

€ 25,00

Windows Gift Card €30,-

30 sec. levertijd!

€ 30,00

Windows Gift Card €50,-

30 sec. levertijd!

€ 50,00

Windows Gift Card €75,-

30 sec. levertijd!

€ 75,00

Bekijk hier al onze Windows Gift Cards voor de Windows Phone, Windows en de Xbox Store. 
Windows Gift Cards worden ook wel Xbox Gift Cards genoemd. Met een Windows Gift Card kun je via de Xbox Live Marketplace nieuwe games, muziek, series, films en apps kopen en/of huren.

Gametime Card

Kies uw land:

World of Warcraft: 60 Dagen

voor Europees account!

€ 28,95

World of Warcraft - 60 days USA

voor USA accounts

€ 28,95

Final Fantasy XIV: 60 dagen Timecard

voor Europees account

€ 28,95

Star Wars The Old Republic

60 dagen Timecard

€ 29,95

Guild Wars

Guild Wars 2: 2000 Gem Card

Geldig in EU

€ 22,95

Guild Wars 2: 4000 Gem Card

Geldig in EU

€ 43,95

Wat is Guild Wars 2?

Guild Wars 2 is een MMORPG ontwikkeld door ArenaNet en uitgegeven door NCSoft. Je kunt het enkel spelen op de pc.

Hoe koop ik een Guild Wars Gem Card?

Een Guild Wars Gem Card koop je online bij Gamecardsdirect.

 • Kies het aantal gems en plaats het product in je winkelmandje;
 • Vul de gevraagde gegevens in en ga akkoord met de Algemene Voorwaarden;
 • Nadat wij de betaling van je hebben ontvangen zullen wij de een code per mail toesturen. 

Welke Guild Wars 2 Gems verkopen jullie?

We verkopen de Guild Wars 2 Gem Cards in de volgende 2 varianten:

Beide varianten zijn enkel te gebruiken met een Europees account.

Hoe kan ik een Guild Wars game code activeren?

Om je download code te activeren dien je op: https://register.guildwars2.com je code in te geven. Wanneer je al inloggegevens hebt van deze site log dan hier in en activeer daarna je code.

Hoe kan ik mijn Gem Card inwisselen?

Het inwisselen van een Gem Card is heel eenvoudig, dit doe je als volgt:

 • Log in op Guild Wars 2.
 • Ga dan naar de Gem Store - Black Lion Trading Company panel. (sneltoets “O,” of leeuw icoontje linksboven op je scherm). 
 • Klik daarna op “Redeem Code” linksboven in het Gem Store panel.
 • De instructies volgen vanzelf.
 • Je Gem tegoed wordt na activatie automatisch aangevuld.

PC game

 

Hot Wheels World's Best Driver

€ 18,04

Naruto to Boruto Shinobi Striker

€ 49,99

Tekken 7

€ 49,99

Project CARS 2

€ 59,99

Little Nightmares Complete Edition

€ 29,99

Ni no Kuni II: Revenant Kingdom

€ 59,99

Dragon Ball FighterZ

€ 59,99

NARUTO SHIPPUDEN Ultimate Ninja STORM 4

€ 29,99

Dark Souls III

€ 59,99

Dark Souls Remastered

€ 39,99

Dragon Ball Xenoverse 2

€ 49,99

Prey Digital Deluxe Edition

€ 39,99

Metal Gear Survive

€ 39,99

Pro Evolution Soccer 2019

€ 49,99

Dishonored 2

€ 39,99

Dishonored: Death of the Outsider - Deluxe Bundle

€ 59,99

Fallout 4

€ 29,99

Fallout 4: Game of the Year Edition

€ 59,99

The Elder Scrolls IV: Oblivion® GOTY Edition Deluxe

€ 19,99

The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition

€ 39,99

The Evil Within

€ 19,99

Wolfenstein II: The New Colossus

€ 59,99

Zone of the Enders - The 2nd Runner - M∀RS

€ 29,99

Waarom PC-games cool blijven?

Om de zoveel tijd worden er nieuwe video game consoles op de markt gebracht, maar er is één gaming-platform dat na heel wat jaren nog steeds mateloos populair is en dat is de PC en zijn handzame broertje, de laptop. Nu zijn door de tijd PC’s heel wat uitgebreider geworden, zodat je er meer op kan spelen als een pixelige Donkey Kong game of Galgje; PC’s en laptops zijn nu immers volwaardige game-attributen waarbij sommige soms nog betere beelden kunnen genereren dan een console, en is dat niet een van de dingen die je tegenwoordig als gamer van een gerenommeerde video game mag verlangen?

Waarom PC games kopen?

Tegenwoordig komen bijna alle console games ook uit voor de PC en wordt regelmatig het enorme scala aan video games op de PC uitgebreid; denk hierbij ook aan uitbreidingen en DLC, zoals bij het nog steeds immens populaire World of Warcraft, een game die al jaren eenzaam aan de top staat op video game gebied. Deze game is enkel te spelen op de PC.

Kan elke PC game op elke PC gespeeld worden?

Nee helaas is het niet zo dat elke PC game op elke willekeurige PC kan worden afgespreeld. Kijk bij de aanschaf van PC-games daarom goed naar de specificaties die nodig zijn en of de game speelbaar is op het type PC of laptop waar jij in het bezit van bent; het zou natuurlijk jammer zijn om een game aan te schaffen die niet speelbaar is op jouw apparatuur.

PC games of Mac games, wat is het verschil?

Let er ook op dat je een Mac van Apple niet verward met laptops van verschillende andere merken; Mac-games kunnen namelijk niet gespeeld worden op een reguliere PC of laptop en omgekeerd, Apple houdt immers graag alles bij zijn eigen producten. Houd hier dus rekening mee!

Hoe kan ik mijn PC Game code inwisselen?

Met de ontvangen code kun je de game via Steam downloaden, dit doe je als volgt:

 • Log in op je Steam-account of maak een nieuw account aan.
 • Selecteer het Games Menu.
 • Kies voor de optie: "Activate a product on Steam..."
 • Volg de stappen op het scherm en voer de per email ontvangen code in om de game te activeren.
 • Na het toevoegen van de Game code zal deze in uw overzicht ( "library") worden toegevoegd.

 

Kan ik alleen op Steam PC games downloaden?

Nee, Steam is niet het enige platform waar je PC games kan downloaden. Op dit moment is Steam wel de grootste partij, maar niet alle PC titels staan op Steam. De grote tripple A games hebben vaak hun eigen platform. Denk hierbij aan Microsoft met de Xbox Store en Windows Store waarbij de nieuw uitgebrachte Xbox games ook op je PC gespeeld kunnen worden. Deze games kunnen dan worden gekocht met Xbox gift cards of Windows gift cards

EA heeft ook zijn eigen PC platform genaamd EA Origin. Vooral EA’s eigen games kunnen hier gekocht worden. Je kan ook lid worden van de EA Origin dienst waardoor je de laatste games met korting kan kopen of zelfs helemaal gratis kan spelen. Alle diensten van EA Origin kunnen betaald worden met de EA Origin card die bij ons in verschillende waardes en talen te verkrijgen is. De online game (MMO) Starwars the old replublic heeft zijn eigen time cards.

Ook UBI Soft heeft een eigen Store, hier vind je vooral de games van Ubisoft. Ubisoft heeft geen eigen tegoed, echter kan je ook met Paysafe tegoed de games en uitbreidingen aanschaffen. Uiteraard kan je bij ons ook terecht om Paysafe tegoed te kopen.

Een andere bekende game ontwikkelaar met een eigen platform is Blizzard. Blizzard is natuurlijk bekend door een groot scala aan games. World of Warcraft, Heartstone, overwatch en sinds kort kan ook de Call of Duty franchise in de Blizzard store gekocht worden. Blizzard heeft net als EA origin en Microsoft zijn eigen giftcards, Blizzard gift card en Heartstone gift card om in te wisselen in de Blizzard store.

Een ander platform is Epic games, bekend van de Unreal engine. O.a. de makers van het alsmaar populairder wordende Fortnite. Om Fortnite te spelen dien je een Epic account aan te maken, waar je vervolgens mee kan inloggen. Epic heeft geen eigen giftcards, maar je kan bij Epic games betalen met o.a. Paysafe kaarten.

WOW prepaid

Kies uw land:

World of Warcraft Legion

Voor EU accounts

€ 39,95

World of Warcraft: 60 Dagen

voor Europees account!

€ 28,95

World of Warcraft - 60 days USA

voor USA accounts

€ 28,95

WOW

Kies uw land:

World of Warcraft Legion

Voor EU accounts

€ 39,95

World of Warcraft: 60 Dagen

voor Europees account!

€ 28,95

World of Warcraft - 60 days USA

voor USA accounts

€ 28,95

World of Warcraft

Kies uw land:

World of Warcraft Legion

Voor EU accounts

€ 39,95

World of Warcraft: 60 Dagen

voor Europees account!

€ 28,95

World of Warcraft - 60 days USA

voor USA accounts

€ 28,95

Windows Gift Cards NL/EU

Xbox Gift Card 5 euro

geldig in de EU

€ 5,00

Xbox Gift Card 10 euro

geldig in de EU

€ 10,00

Xbox Gift Card 15 euro

geldig in de EU

€ 15,00

Xbox Gift Card 20 euro

Geldig voor alle EU accounts

€ 20,00

Xbox Gift Card 25 euro

geldig in de EU

€ 25,00

Xbox Gift Card 30 euro

geldig in de EU

€ 30,00

Xbox Gift Card 50 euro

geldig in de EU

€ 50,00

Warcraft

World of Warcraft Legion

Voor EU accounts

€ 39,95

World of Warcraft: 60 Dagen

voor Europees account!

€ 28,95

Steam Games Download Codes

Hieronder vind je een overzicht van onze producten die je met je Steam account kunt downloaden: 

Star Wars

Star Wars The Old Republic

60 dagen Timecard

€ 29,95

Timecards

Kies uw land:

World of Warcraft: 60 Dagen

voor Europees account!

€ 28,95

World of Warcraft - 60 days USA

voor USA accounts

€ 28,95

Wildstar Timecard 15 dagen

geldig in EU

€ 4,95

Final Fantasy XIV: 60 dagen Timecard

voor Europees account

€ 28,95

Star Wars The Old Republic

60 dagen Timecard

€ 29,95

Game Timecards -Rift- World of Warcraft- Star Wars T.O.R- NCsoft

GameCards Direct verkoopt Timecards voor verschillende PC games zodat je je favoriete game nog langer door kunt spelen! Bestel de code en ontvang hem direct op je scherm en per e-mail. Of je nu graag World of WarcraftStar Wars: The Old Republic of Final Fantasy speelt, bij ons vind je altijd de Timecard die je zoekt!

PC game(card)s

Kies uw land:

Battle.net Gift Card 20 euro

geldig in EU

€ 20,00

World of Warcraft Legion

Voor EU accounts

€ 39,95

World of Warcraft: 60 Dagen

voor Europees account!

€ 28,95

World of Warcraft - 60 days USA

voor USA accounts

€ 28,95

Minecraft Gift Card

Voor EU accounts

€ 23,95

League of Legends 10 euro

Geldig in EU West and EU Scandinavia and East

€ 10,00

League of Legends 20 euro

Geldig in EU West and EU Scandinavia and East

€ 20,00

League of Legends 10 dollar

voor Amerikaanse accounts

€ 10,00

League of Legends 25 dollar

voor Amerikaanse accounts

€ 25,00

League of Legends 50 dollar

voor Amerikaanse accounts

€ 50,00

Steam Gift Card 5 euro

30 sec. levertijd!

Steam Gift Card 10 euro

30 sec. levertijd!

€ 10,00

Steam Gift Card 20 euro

Geldig in EU

€ 20,00

Steam Gift Card 50 euro

30 sec. levertijd!

€ 50,00

Steam Gift Card 60 euro

30 sec. levertijd!

€ 60,00

Steam Gift Card 100 euro

30 sec. levertijd!

€ 100,00

Facebook Gift Card 10 euro

geldig in NL

€ 10,00

Facebook Gift Card 20 euro

geldig in NL

€ 20,00

Guild Wars 2: 2000 Gem Card

Geldig in EU

€ 22,95

Guild Wars 2: 4000 Gem Card

Geldig in EU

€ 43,95

Wildstar Timecard 15 dagen

geldig in EU

€ 4,95

Final Fantasy XIV: 60 dagen Timecard

voor Europees account

€ 28,95

Star Wars The Old Republic

60 dagen Timecard

€ 29,95

Amazon tegoed kaart 50 pond

voor de Britse Amazon Store

€ 57,00

Gamecardsdirect

Kies uw land:

PlayStation Network Card 20 euro

België - 20 euro

€ 20,00

Playstation Network Card

België - 50 euro

€ 50,00

Playstation Plus 3 Maanden Lidmaatschap

3 Maanden - België

€ 24,99

Playstation Plus 12 Maanden Lidmaatschap

12 Maanden - België

€ 57,99

Xbox Live Gold - 3 maanden

3 maanden

€ 18,45

Xbox Live Gold - 12 maanden

12 maanden

€ 54,45

Xbox Game Pass 3 maanden

per e-mail

€ 29,99

Xbox Game Pass 6 maanden

per e-mail

€ 59,99

Paysafecard 10 euro

Wereldwijd te gebruiken

€ 10,00

Paysafecard 25 euro

Wereldwijd te gebruiken

€ 25,00

Paysafecard 50 euro

Wereldwijd te gebruiken

€ 50,00

Bij Gamecardsdirect koop je Facebook giftcardsSpotify Gift Cards, Netflix Gift Cards, Blizzard Gift Cards, Steam Gift Cards, Guild Wars GemsSteam gamesbeltegoedPSN tegoedXbox LiveNintendo eShop CardsiTunes cardsGoogle Play Gift CardsMMO timecards en meer gemakkelijk en snel online!