Een persoonlijk geschenk voor elke gelegenheid

Kies voor elke gelegenheid een persoonlijk geschenk. Met een giftcard kun je iedereen een passend cadeau geven. Kies uit een breed assortiment aan giftcards. Wij bieden onder andere de volgende giftcards aan:

Geschenken voor je relaties

Relatiegeschenken hoeven niet saai of ouderwets te zijn. Sterker nog, de juiste relatiegeschenken zijn sterke en effectieve middelen om in te zetten in je marketingstrategie. Blijf top-of-mind bij je klanten en versterk de samenwerking met je partners. Een geschenk dat is afgestemd op de ontvanger wordt meer gewaardeerd en heeft een langer effect. Pennen en sleutelhangers worden allang niet meer als origineel gezien. Met een giftcard op maat maak je een blijvende indruk. Kies uit ons brede giftcard assortiment om elke relatie een passende attentie te geven.

Geschenken voor je personeel

Ook je personeel verdient op zijn tijd een attentie. Voorzie iedereen van een persoonlijk cadeau, of het nu voor Kerst, een jubileum of een verjaardag is. Wat de aangelegenheid ook is, een persoonlijk gebaar van waardering doet het altijd goed. Niemand is hetzelfde, waarom zou je dan al je personeel hetzelfde cadeau geven? Laat je werknemers kiezen uit verschillende giftcards, er is voor ieder wat wils.

Onze B2B giftcard-oplossingen voor jouw organisatie

Hebben we je interesse gewekt in onze giftcard-oplossingen voor B2B, en wil je weten wat mogelijk is voor jouw organisatie? Neem dan gerust contact met ons op. Aanvragen handelen we het liefst persoonlijk af, zo bieden we jou de beste giftcard-oplossingen.

Neem contact met ons op

Wil je meer informatie over onze giftcard-oplossingen of persoonlijk advies? Neem contact op met Cindy, onze algemeen manager. Zij denkt met je mee en geeft advies. Bel of e-mail gerust voor een eerste kennismaking.