Apex legends banner

EA Origin

Kies uw land:

EA Origin Kaart 15 euro

voor Nederlandse accounts!

€ 15,00

EA Origin kaart 30 euro

voor Nederlandse accounts!

€ 30,00

EA Origin kaart 20 euro - Belgie

voor Belgische accounts!

€ 20,00

EA Origin kaart 30 euro - Belgie

voor Belgische accounts!

€ 30,00

EA Origin kaart 15 euro - Duitsland

voor Duitse accounts!

€ 15,00

EA Origin kaart 30 euro - Duitsland

voor Duitse accounts!

€ 30,00

Wat is EA Origin Access?

Een EA Origin Access is wat je zou kunnen betitelen als een “PC-game abonnement”. Wanneer je lid bent van deze dienst dan krijg je toegang tot The Vault; dit is een groeiend aantal PC-games dat je kunt downloaden en onbeperkt kunt gaan spelen. Je kan geheel nieuwe EA-games ook nog eens kosteloos uitproberen voordat ze daadwerkelijk gereleaset worden. Je krijgt ook automatisch 10% korting op alle games in de Origin Webshop. De korting geldt voor volledige games, reserveringen en DLC’s.

Wat is The Vault?

The Vault is een groeiend aantal PC-games van EA. Met een abonnement bij EA Origin Access krijg je toegang tot deze games. Het betreft hier de volledige versie van de games. Er worden ook steeds meer games aan dit assortiment toegevoegd. Je kunt alle Vault-games hier bekijken.

Komen er ook PC-games van derden terecht in The Vault?

Ja, er komen ook in beperkte oplagen PC-games van derden in The Vault terecht, en ook deze games zijn groeiend bij EA Origin Access.

Wat zijn Play First-proefversies?

Play First-proefversies zijn games van EA die binnenkort verschijnen, maar nog niet voor het grote publiek te spelen zijn. Jij kan dus de eerste zijn die bepaalde games speelt. Hoe cool is dat?!

Welke type games kan je spelen op EA Origin Access?

  • Proefversies: deze zijn beschikbaar voor alle Origin-spelers, ook als geen Origin Access lid bent.
  • Demo’s: op zichzelf staande gamedelen om gamers een voorproefje te geven.
  • Play First-proefversies: de complete game die je tijdelijk kan spelen voordat deze game officieel gereleaset wordt. Deze categorie is alleen toegankelijk voor EA Origin Access leden.

Blijven bij Play First-proefversies mijn saves bewaard?

Ook in de Play First-proefversies blijft jouw progressie bewaard, dus daar hoef je je geen zorgen om te maken. Wanneer je dan de full-game aanschaft dan kan je verdergaan waar je gebleven was, zo gaat er geen waardevolle game-time verloren.

Waar krijg ik korting op als ik lid ben van EA Origin Access?

Je krijgt 10% korting op jouw aankopen op het Origin gaming-platform, ook op releases en reserveringen, maar ook op uitbreidingen, bundels, en nog veel meer. Je moet hiertoe wel je aankopen doen in de EA Origin Store.

Kunnen Origin Access games gespeeld worden op de PC en de Mac?

Je kan EA Origin Access games alleen spelen op jouw PC. Hetzelfde geldt overigens voor Vault-games en Play First-proefversies.

Heb ik altijd internet nodig om te kunnen spelen op EA Origin Access?

Voor Play First-versies van de PC-games op EA Origin Access heb je altijd een internetverbinding nodig. Bepaalde Vault-games kan je wel offline spelen, maar je moet dan af en toe verbinding maken met het internet om aan te geven dat je lid bent van Origin.

Hoe kan ik me inschrijven voor Origin Access?

Het inschrijven bij Origin Access is heel simpel. Eerst moet je je inschrijven, dit kun je hier doen. Vervolgens volg je de instructies op het scherm en daarna kun je gelijk aan de slag met EA Origin Access.

Gamecardsdirect verkoopt Nederlandse, Belgische en Duitse EA Origin Access Cards; verschilt het game-aanbod per land?

Ja, het aanbod van de games verschilt per land, dit hangt samen met de regelgeving in verschillende landen over welke games er verkocht en aangeboden mogen worden. Het aanbod in The Vault varieert per land.

Hoe wissel ik een EA Origin Access code in?

De manier waarop je het snelst en het makkelijkst jouw code kan gaan gebruiken om jouw eWallet op te laden bij EA Origin Access is als volgt, klik hier voor meer uitleg.

Welke varianten van de EA Origin Access-kaarten verkoopt Gamecardsdirect?

We hebben verschillende waardes van de Origin Access-kaarten voor verschillende landen, hieronder kan je zien welke varianten wij verkopen:

Kies welke kaart het beste past bij het bedrag dat jij wilt gaan spenderen aan games of een abonnement van EA. Een Duits account is niet te combineren met een Nederlandse kaartcode, let hier dus goed op wanneer je dit type kaarten aanschaft. Dit geldt ook voor andere landen; je moet de kaart kopen van het land waarop jij jouw EA Origin-account hebt staan.

Hoe koop je een EA Origin Access Card bij Gamecardsdirect?

Een EA Origin Access kaart kopen is heel makkelijk, snel en veilig in onze webshop. Het gaat als volgt:

  • Ga naar de kaart die jij graag aan wilt schaffen en plaats deze in je winkelmandje.
  • Vul enkele gegevens in en geef akkoord op de verkoopvoorwaarden.
  • Betaal met één van de vele betaalopties die wij aanbieden.
  • Ontvang jouw order meteen per e-mail.