Fortnite: V-Bucks voor PlayStation 4, Xbox One en Apple

Heb jij al gehoord van Fortnite V-Bucks? V-Bucks is het digitale geld dat gebruikt wordt in de ultieme multiplayer-game Fortnite op de Xbox One, PlayStation 4 en mobiel op iOS. Deze game is voorlopig nog niet uitgespeeld, want er worden steeds nieuwe opties aan deze game toegevoegd waardoor Fortnite de komende jaren steeds verder zal uitbreiden. Met alle custom opties die je met Fortnite V-Bucks kunt aanschaffen kun jij deze game precies zo gaan spelen als jij dat wilt. Game on!

Vbucks pinata

Wat zijn V-Bucks precies?

In de game Fortnite wordt er gebruikgemaakt van een in-game valuta, oftewel geld dat je kunt gebruiken in het spel om items, tenues, gliders en zelfs nieuwe karakters te kopen. De naam van dit in-game geld is ‘V-Bucks’.

In Fortnite ontvang je bij iedere goede prestatie een Fortnite Piñata, deze kun je vergelijken met loot boxes in andere multiplayer-games. In deze Piñata’s zitten allerlei extra’s, zoals wapens, items, wapenuitrusting en her en der zelfs nieuwe karakters. Maar wat als je deze Piñata’s nou niet zou hoeven te verdienen, maar zou kunnen kopen? Hoe cool zou dat zijn?! Met V-Bucks kun je gewoon alles aanschaffen wat je wilt in Fortnite en je hoeft er niet eens op te wachten, want je kunt het nu gelijk doen! Klik op een van de banners hierboven om V-Bucks te kopen voor PlayStation, Xbox of Apple en kies het aantal punten dat je wilt hebben. Je ontvangt direct een tegoedkaart welke je kunt omzetten in V-Bucks in Fortnite. Je bent nu klaar om te gaan shoppen!

Twee verschillende game-modi in Fortnite

Je kunt V-Bucks gebruiken voor de betaalde Save the World-mode, maar ook voor de gratis Battle Royale-mode van Fortnite. In Battle Royale kun je ook een Premium Battle Pass kopen, zodat je je game-character, glider en strijdbijl kunt aanpassen naar jouw wensen. In de Save the World-versie van Fortnite kun je Llama Piñata’s kopen, waarin je kaartendecks, wapens en nieuwe karakters kunt vinden.

Houdt er rekening mee dat gekochte items niet overgezet kunnen worden tussen de twee spelmodi, omdat de Battle Royale mode gratis is en je voor Save the World moet betalen.

Fortnite V-Bucks maken de game nog leuker

In Fortnite kun je enorm veel zaken aanpassen naar jouw wensen, zodat je de game helemaal naar jouw hand kunt zetten. Van glider tot strijdbijl, maar ook je spelkarakter - pas ze aan naar jouw smaak met Fortnite V-Bucks!

V-Bucks, bestel de waarde die jij nodig hebt!

V-Bucks voor zowel PlayStation 4, Apple als Xbox One kun je snel en vooral veilig kopen in onze webshop. Je ontvangt het aantal V-Bucks dat je wilt aanschaffen in de vorm van een PSN Card, Xbox Gift Card of App Store & iTunes Card, afhankelijk van welke console je hebt. Je kunt je nieuwe tegoed inwisselen op het account van jouw Xbox, PlayStation of Apple apparaat en hiermee V-Bucks aanschaffen, waarmee je dan items kunt kopen in de game Fortnite.

Zo koop je Fortnite V-Bucks

  • Koop snel en veilig PSN Cards, Xbox Gift Cards of App Store & iTunes Cards in onze webshop en gebruik het tegoed om zo veel V-Bucks te kopen als jij wilt. In de tabel hieronder kun je zien hoeveel tegoed je nodig hebt.
  • Gebruik de door jou aangeschafte code(s) om het tegoed op je account aan te vullen.
  • Met het bedrag dat je nu hebt toegevoegd kun je in Fortnite allerlei extra’s aanschaffen, van nieuwe gliders tot hele nieuwe game-characters.

Vbucks tabel