FIFA Points PlayStation banner

FIFA Points voor PlayStation

Disclaimer: In verband met de beëindiging van de verkoop van FIFA Points door Electronic Arts kunnen Belgische gebruikers vanaf 31 januari 2019 geen FIFA Punten meer kopen met PlayStation-tegoed. Nederlandse gebruikers kunnen deze punten wel nog kopen met Nederlandse PlayStation Network Cards. Zie hieronder de verklaring afgelegd door EA:

"Na verdere gesprekken met de Belgische autoriteiten, hebben we besloten om geen FIFA-punten meer te koop aan te bieden in België. We zijn bezig om deze veranderingen door te voeren tegen 31 januari 2019, zowel in onze FIFA-console- als -pc-games."

PlayStation Network Card 20 euro

België - 20 euro

€ 20,00

Playstation Network Card

België - 50 euro

€ 50,00

FIFA Points

Ben jij fan van voetbal én fan van de FIFA-gamefranchise? Wil jij het beste uit je spelers halen en zo het beste team ooit samenstellen? Je kan wachten totdat je genoeg in-game FIFA Points verzameld hebt om je FIFA experience helemaal top te maken, maar je kan er ook voor kiezen om FIFA Points bij ons te kopen! De PSN cards die wij verkopen zijn geschikt voor FIFA 19 & FIFA 18. Koop ze nu en je kan iedere FUT challenge aan!

FIFA Punten kopen

Koop je FIFA 19 & FIFA 18 Points eenvoudig en ontvang je tegoed direct per e-mail.

Veelgestelde vragen over FIFA punten:

Wat zijn FIFA punten?

FIFA punten zijn de valuta die in FIFA 18 Ultimate Team gebruikt worden om speler packs en draft tokens te kopen. Wanneer je in het Ultimate Team menu zit, staat linksboven in het scherm aangegeven hoeveel FIFA punten je hebt. Als je de web app gebruikt, staat dit rechtsboven aangegeven.

Kun je FIFA 18 punten meenemen naar FIFA19?

Ja dat kan! Meld je aan bij FIFA 19 op je Xbox, PlayStation of PC om je FIFA-punten over te zetten waarna ze beschikbaar zijn in de FUT-webapp of de mobiele Companion-app. De eerste keer dat je je aanmeldt, zie je een notificatie die je de optie geeft om je punten over te zetten. Je kunt alleen op dezelfde console FIFA-punten van FIFA18 naar FIFA 19 overzetten.

Wat wordt niet overgezet?

  • FUT-munten
  • Clubitems
  • Transfermarktitems

Wanneer kun je FIFA 19 punten kopen?

Om FIFA Punten te kunnen kopen, heb je tegoed nodig voor de PlayStation Store, Xbox Marketplace of Nintendo eShop. In onze webshop kun je vanaf nu 24/7 FIFA 19 punten kopen. De punten worden niet verkocht in de FUT web App of in de Companion app.