Blizzard battlenet games banner

Blizzard Gift Cards

Battle.net Gift Card 20 euro

geldig in EU

€ 20,00

Hearthstone Gift Card 20 euro

geldig in EU

€ 20,00

Wat is Blizzard Entertainment?

Blizzard Entertainment is een AAA-gametitel developer en publisher. Nadat deze gamegigant in 1994 het label Blizzard Entertainment had opgericht werd dit bedrijf al snel één van de meest-gerespecteerde bedrijven in de videogame-industrie. Door de focus te leggen op games met een hele hoge entertainmentwaarde heeft dit bedrijf zich werkelijk onsterfelijk gemaakt en brengt dit bedrijf hoogwaardige games met enorm veel succes naar de moderne console- en PC-markt.

Wat is Battle.net?

Battle.net is een online platform voor gaming, social networking, digitale distributie van games en aanverwanten, maar ook voor digitaal rechtenmanagement. Dit platform is ontwikkeld door het bedrijf Blizzard Entertainment. Battle.net is gelanceerd in 1996 gelijktijdig met de eerste Diablo game. Dit digitale platform zat gelijk ingesloten bij de game en zat niet op een extern platform, wat in die tijd ongebruikelijk en revolutionair was. De combinatie van online platform en game bleek immens populair.

Wat is Hearthstone?

Hearthstone is één van de games die is ontwikkeld door Blizzard Entertainment. Deze publisher is niet alleen bekend geworden  door de game Hearthstone, maar dit bedrijf is ook verantwoordelijk geweest voor games, zoals World of Warcraft, Starcraft, Overwatch en de Diablo-franchise.

De naam “Hearthstone: Heroes of Warcraft” wordt vaak verkort tot simpelweg “Hearthstone”. Hearthstone is een online-trading game met in de hoofdrol de characters en voorwerpen uit de World of Warcraft franchise. Deze game kan gratis worden gespeeld, maar je kan er nog meer uithalen door te kiezen voor de betaalde functies, deze kan je aanschaffen met een Hearthstone Card van Blizzard.

Hearthstone speel je met tenminste twee spelers en het is ook goed om te weten dat iedere speler begint met dertig levens. Het is de bedoeling om je tegenstander met behulp van het strategisch spelen met kaarten te verslaan. Elke kaart heeft een specifieke eigenschap en door deze kaarten strategisch in te zetten, bijvoorbeeld door ze te combineren, kan je jouw tegenstander op de knieën dwingen. Je kan o.a. gebruikmaken van spreuken, items en wapens.

Wat is een Battle.net kaart van de game Hearthstone?

Met een Battle.net-Kaart van Hearthstone kan je het saldo van je Battle.net-account opwaarderen. Na het voltooien van de betaling van jouw order krijg je gelijk jouw aangekochte prepaidcode per e-mail. Met de code kan je vervolgens jouw Battle.net-account met een bedrag opwaarderen.

Welke voordelen heb je met een Battle.net kaart voor Hearthstone?

De voordelen die je hebt met een speciale Hearthstone-kaart van Battle.net is dat je je kaarten kan uitbreiden in de game. Je krijgt sowieso een basisdeck aan kaarten, deze kaarten krijg je door steeds beter te worden met bepaalde Champions. Dit principe kost geen geld. Er zijn ook kaarten die je alleen kan krijgen door ervoor te betalen, dit zijn dus uitbreidingen op jouw basisdeck. Je speelt hier arenaspellen voor en zo kan je boosterpacks verdienen, maar je kan ook tegoed aanschaffen bij Gamecardsdirect om zo boosterpacks te kunnen kopen. Soms wil je gewoon meteen goed de arena betreden en hiervoor kan je het beste boosterpacks gebruiken. Je kan ook cards gaan draften, dit doe je door “dust” te vergaren; je kan in-game kaarten verkopen en weer andere kaarten maken, je kan hier dust voor gebruiken.

Je kan met een Hearthstone kaart van Battle.net verschillende boosterpacks aanschaffen, en al deze packs hebben een eigen categorie: Classic, Gnomes vs. Goblins  en Grand Tournament Cards. Ieder boosterpack bevat vijf kaarten met verschillende waardes, van doorsnee tot zeldzaam, maar deze bevatten ook legendarische kaarten en epische cards. Daarnaast kan het zijn dat er een gouden card zit in een boosterpack.

Welke account heb je nodig voor een Hearthstone Battle.net-card?

Om deze cards te kunnen verzilveren heb je een Battle.net-account nodig.

Welke varianten verkopen we van de Battle.net Card - Hearthstone Card en de Blizzard Card?

Van de Battle.net Hearthstone Cards verkopen we de 20 euro variant en van de Blizzard Cards verkopen we eveneens een 20 euro variant.

Wat kan je zoal met een Blizzard Card?

Met een Blizzard Card kan je Blizzard games aanschaffen, zoals World of Warcraft, Overwatch, Starcraft, Hearthstone of Diablo. Je kan jouw Blizzard-tegoed ook gebruiken om abonnementen af te sluiten van Blizzard games, je kan in-game content kopen, maar je kan ook services aanschaffen.

Hoe kan je een Blizzard / Battle.net game card kopen bij Gamecardsdirect?

Een Blizzard / Battle.net kopen bij Gamecardsdirect is heel makkelijk, maar vooral heel veilig. Het gaat als volgt:

  • Leg de Battle.net Hearthstone Card en/of de Blizzard kaart in je winkelmandje.
  • Vul enkele gegevens in op de daarvoor bestemde balkjes.
  • Betaal met één van de vele betaalopties in onze webwinkel.
  • Krijg meteen jouw code per e-mail toegezonden.