Assassin's Creed Odyssey

Vorig jaar werd de Assassin’s Creed franchise gereboot en werd er een begin gemaakt met games die niet alleen om moorden, sluipen en parkourachtige stunts gaan. Het eerste in die rebootserie was “Assassin’s Creed Origins”. Deze game speelde zich geheel af in het Oude Egypte, waarbij je als gamer zowel tegen boosaardige andere assassijnen vocht, maar ook tegen de goden van het Oude Egypte. In het tweede deel van de rebootserie reis je af naar het Oude Griekenland en zal je je moeten laten gelden als held in een door booswichten overgenomen land.

Asassin’s Creed Odyssey komt uit op 5 oktober 2018 voor PlayStation 4, Xbox One en PC.

Een Griekse tragedie of een heldenverhaal

Schrijf je eigen Griekse tragedie of heldenverhaal en wordt een epische held in de game Assassin’s Creed Odyssey. In deze game wordt je onderdeel van een diepgaand verhaal waarin jij jouw eigen lot bepaald. Je kan met jouw karakter de geschiedenis beïnvloeden en zo de gamewereld om jou heen aanpassen aan jouw wensen en doelen.

Twee helden, één verhaal

Je kan voor het eerst kiezen uit twee helden om het verhaal mee uit te spelen, zowel een mannelijk als een vrouwelijk karakter, in de gedaanten van Alexios of Kassandra. Je kan je uitrusting aanpassen, je vaardigheden aanscherpen en je schip personaliseren om zo jouw doel, om een Griekse held(in) te worden, ook te realiseren.

De Griekse Gouden Eeuw

Als assassin in de Griekse Gouden Eeuw zal je je wagen aan avonturen bovenop besneeuwde bergtoppen en de dieptes van de Egeïsche Zee. Kortom, ontdek Griekenland zoals je het nog nooit hebt gezien, met oogstrelende details. Ontmoet nieuwe game characters en ga confrontaties aan met huurlingen die iets in hun schild voeren. Breng jouw verhaal tot leven.

De wereld vormt zich naar jouw keuzes

In deze game vormt de wereld zich om jouw keuzes heen. In Assassin’s Creed Odyssey zit meer dan dertig uur aan dialogen en er zijn meerdere manieren waarop de game kan evolueren, en waar dus ook de game door verandert. Begeef je in een dynamische wereld, die echt tot leven lijkt te komen. De game verandert constant en alles lijkt te leven en te bewegen.

Voer zeeslagen

In Assassin’s Creed Odyssey zul je verborgen schatten ontdekken en je kan enorme zeeslagen gaan voeren in een schip van jouw keuze. Je kan zelfs het uiterlijk van je schip veranderen. Kies je eigen wapenuitrusting en rekruteer jouw eigen crewleden.

Een diep verhaal

Kom terecht in een diep en meeslepend verhaal. Ontdek een beschaving vol van mythes en legendes. Via oude rituelen en beroemde standbeelden kom je langzaam maar zeker achter de waarheid van jouw bestaan en het verhaal waarin je speelt.