Apex Legends Battle Pass

Apex Legends – Een volgende stap in de evolutie van Battle Royale

Apex Legends is een nieuw spel dat in februari 2019 zonder enige marketingtrucjes of aankondigingen werd gelanceerd en direct miljoenen spelers binnenhaalde. In elk potje Apex Legends nemen 60 spelers in squads van 3 het tegen elkaar op in een eilandsetting met meerdere gebieden. Elk team wordt zonder uitrusting via dropships in de map gedropt vanuit een willekeurige richting en kan zo zelf beslissen waar ze landen. Je zult moeten zoeken naar wapens, munitie en andere uitrusting om jezelf te verdedigen en andere spelers neer te halen. Maar tijd werkt je ook tegen, want je moet binnen de steeds kleiner wordende zone blijven om te overleven.

Koop de Battle Pass en doe mee met de actie

Het concept van een Battle Pass is zeker niet nieuw, maar voor degene die hier nog niet mee bekend zijn lichten we kort toe wat dit inhoudt. Een Battle Pass is een betaald systeem dat spelers de kans geeft 100 niveaus te behalen en exclusieve beloningen te ontvangen. Je kunt deze pas kopen voor maar 950 Apex Coins; dit komt overeen aan ongeveer €10 aan in-game tegoed. Maar dit bedrag is snel terug verdiend, want je kunt cosmetische items en zelfs Apex Coins unlocken door de challenges te voltooien. Wil je de eerste 25 levels liever overslaan? Dan kun je ook voor 2800 Apex Coins de Battle Pass Bundle kopen!

Season 1: Wild Frontier van Apex Legends is gestart

Het eerste seizoen van Apex Legends is op 19 maart 2019 van start gegaan. Iedere Battle Pass eigenaar ontvangt direct drie skins; de Lifeline Revolutionary skin, de Wraith Survivor skin en de Mirage Outlaw skin. Alle 100 items die te behalen zijn in seizoen 1 zijn hier te zien. Deze items zijn alleen tijdens dit seizoen te behalen, dus ga snel aan de slag om zo veel mogelijk te unlocken! Heb jij (nog) geen Battle Pass?Je krijgt dit seizoen leuke items, namelijk:

  • 1 Wild Frontier Legend Skin
  • 5 Apex Packs (loot boxes)
  • 18 Wild Frontier Stat Trackers

Daarnaast is ook een nieuwe Legend toegevoegd aan het spel, genaamd Octavio ‘Octane’ Silva! Deze karakter kan zijn leven inruilen voor snelheid en met behulp van zijn Launch Pad met zijn hele squad door de lucht vliegen.

Schaf de Battle Pass aan met in-game tegoed van Gamecardsdirect

Je kunt heel simpel een Battle Pass aanschaffen door Apex Coins te kopen. Dit is snel gebeurd met PlayStation-, Xbox- en Origin-tegoed door middel van een gift card. Wissel je tegoed in voor Apex Coins en koop direct een Battle Pass in Apex Legends.