Agents of Mayhem

Unannounced title

Op 18 augustus 2017 is de actie-game ‘Agents of Mayhem’ uitgekomen voor Xbox One, PC en PlayStation 4. Agents of Mayhem wordt gemaakt door de makers van Saints Row. Vorig jaar werd deze game gepresenteerd als een unannounced title tijdens de E3-beurs in Los Angeles, maar deze zomer komt Agents of Mayhem dan toch naar consoles en PC.

Het verhaal

Agents of Mayhem gaat over een speciaal team dat de mensheid moet redden van een kwaadaardige organisatie; dit team heet M.A.Y.H.E.M, oftewel ‘Multinational Agency for Hunting Evil Masterminds’. Dit team vecht tegen de vijandelijke organisatie L.E.G.I.O.N, een afkorting van ‘League of Gentlemen’s Intent on Oblitorating Nations’. Het verhaal speelt zich af in het futuristische Zuid-Korea, in Seoul om precies te zijn, van waaruit L.E.G.I.O.N. probeert de wereld te overheersen.

Vlotte gameplay

Bij M.A.Y.H.E.M. werken er super-agents, dit zijn de speelbare karakters van deze game. Je speelt altijd met een team van drie agents die met de hulp van elkaar missies moeten voltooien. Met een luttele druk op de knop kan je wisselen van agent, waardoor niet alle agents tegelijk de missie voltooien, maar jij als gamer beslist wie wat doet.

Mayhem abilities, special abilities en heeft iedere unieke wapens die ieder personage kan inzetten om zo de vijand te lijf te gaan in een uiterst kleurrijke game. Met deze combinatie aan wapenarsenaal kan je ook nog hele toffe combinaties maken met de drie karakters die je hebt gekozen. Deze gameplay zal ervoor zorgen dat je continu zal gaan zoeken naar nieuwe perfect getimede manieren om je enemies uit te schakelen.

De ontwikkelaars van Agents of Mayhem hebben zich voor het ontwikkelen van de characters overduidelijk laten inspireren door de comic-bookwereld.

Bron: Agents of Mayhem